Saturday, April 25, 2009

LANGKAWI ISLAND : 1000 MILES



Abes je last paper xm..trus kami berangkat malam tu jugak ker pulau langkawi melalui jeti kual perlis.tiada ape halangan untuk ke sana. namun halangan yang paling perit adalah dari peserta yang kesemuanye forener....bole sakit jiwa kami orang melayu.atas bas siap karaoke..pastu mntak maap, pastu wat balik..adoiya...


antara destinasi yang dikunjungi ialah mangroove, museum, cabel car, island hooping( ader 3 tempat destinasi) dan juga wildlife park.

ade gak time nak wat free aktiviti..tapi time tu aku luangkan tuk tdo..penat tol layan kerenah forener ni..tobat xnak bwk diorang ag..huhuhuhu..

4 comments:

nurul iman said...

wah!!bestnye..xpenah laie g naek cable car....i wish one fine day..dpt peluang

LaMpS said...

aloh..siannye..kite da 2x naik..hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

tunjk la segala ceruk negara ni kat those foreigners :D

LaMpS said...

xmo..tensen..xtahan ngan perangai diorang..huhuhu (T_T)