Sunday, January 25, 2009

WOW is BaCk...kemon semanian


This is my character..nais kan??

World of the Warcraft telah kembali di kolej uthman atau lebih di kenali sbg warung pak seman. Dengan usaha keras johyzam@ sihitam dengan membawa lan rextor ke uthman untuk menginstall seber akhirnya telah membuahkan hasil.walaupun pada awalnya pc aku nak jd seber tp xle nak install disebabkan xde .netframework baru.iskk.. seb baik ader pc wong yang power..tp kesian die, asek lag jer pc.sabar wong sabar..ahah.
Bergambar ngan ustazmajid aka warrior ally


dah puas pk nak amek char ape akhirnya aku amek priest sebab xde org amek lg.Tp still ally, xmo pilih horde, muke jahat sangat.huhu. kalau dlu amek talent shadow, skarang ni amek talent disciple lak.kasi keras sket nak lawan rouge ngan warrior. japg nak kene sambung leveling plak ngan ustaz majid.,skang ni bru level 56.lambat ag nak 70.iskk...my char namenya errinna, kaum night elf.comel kan..hehe. bru 3 hari establish, tp yang men da dekat 20 org.cayalah seman.


kemon penduduk seman..kite meriahkan wow dengan character anda.hihihi. jgn pozes sanagt wei..(@_@)

2 comments:

UnGu VioLeT said...

salam kenal.. salam ziarah... nice blog!! ade mase, singgahla ke teratak mar pulak yer..

LaMpS said...

bole2..xde hal...